Nyitólap Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy Ön belépett a www.autogumiuzlet.hu autógumi, acél és könnyűfém felni internetes áruház valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket.

A www.autogumiuzlet.hu weboldalakon található tartalom Üzemeltető szellemi tulajdona.
Az autogumiuzlet.hu weboldalon felhasznált fényképek, logók stb., feltüntetése a termék pontosabb bemutatása, beazonosíthatósága érdekében történik. A feltüntetett bejegyzések, hírek, védjegyek, anyagok további felhasználása csak az internetes áruház tulajdonosának beleegyezésével lehetséges. Weboldalunk szabadon nézegethető webböngésző programok segítségével, személyes használat céljára tárolható és kinyomtatható.

A weboldalt tervezését, programozását, üzemeltetését a Usernet végzi. Minden a weboldal működésével kapcsolatos panaszt, észrevételt kérjük nekik jelezni.

Az autogumiuzlet.hu oldalán található információk, tartalmak grafikai megjelenések üzleti célú felhasználása, másolása tilos.

Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek tükrözése, feldolgozása, értékesítése.

Amennyiben az oldal üzemeltetője azt tapasztalja, hogy a weboldalon szereplő tartalmakat, szlogeneket, grafikai megjelenítéseket stb. bárki az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül használja fel az 1999.évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogdíj kerül felszámításra.