Nyitólap Hírek A legjobb munkagépgumi-gyártók

A legjobb munkagépgumi-gyártók

Amikor munkagép-gumiabroncsot szeretnénk venni, akkor többfajta szempontot is figyelembe veszünk, azonban az egyik legfontosabb mindig az ár lesz.

A pénztárcánk vastagságától függően dönthetünk az olcsóbb és a drágább között; és bár az ár nem garancia a minőségre, nagy általánosságban elmondható, hogy a prémiumkategóriák jelentik a legmegbízhatóbb választást, a gazdaságos megoldásokkal pedig érdemes vigyázni.

Hogy jobban lássunk a témában, nézzünk meg három gyártót, akiktől bátran vásárolhatunk.

A prémium: a Continental

A prémiumkategóriás Continentalt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen a gyártó a személygépkocsik körében is rendkívüli népszerűségnek örvend.

A Continental német cég német precizitással és odafigyeléssel, valamint több mint százéves tapasztalattal (1871-ben alapították, és ma Hannoverben van a cég központja). A márka kiváló tömör gumiabroncsokat szállít, termékei pedig tartósságukról és strapabíróságukról híresek.

 

 

A középkategória egyik tagja: a Mitas

A Mitas egy cseh gumigyártó cég, amely nemcsak munkagépgumikat, hanem bicikli- és motorgumikat is gyárt. Az 1930-as években alapított Mitas napjainkban Csehország mellett Szerbiában és az Egyesült Államokban is rendelkezik üzemmel.

A cég 14 országban, köztük Magyarországon forgalmaz gumikat, és a munkagépekhez használó abroncsairól elmondható, hogy azok tartósak és kibírják az állandó terheléssel együtt járó

A középkategória egyik tagja: a BKT

A BKT egy indiai vállalat, és a rövidítés mögött a Balkrishna Tyres nevet kell keresnünk. A Vredesteinnel partneri viszonyban álló cég központja Mumbai-ban van, és munkájuk 95 százalékát exportra termelik.

A BKT munkagép-gumiabroncsai optimális tapadást biztosítanak száraz és nedves úton, valamint megfelelnek a különböző biztonsági előírásoknak, így használatuk biztonságos és kifizetődő.

Hol érdemes munkagépgumit venni?

A válasz egyszerű: ott, ahol nagy raktárkészlet és széles körű kínálat vár ránk, illetve ahol mind a két fontos évszakhoz (a télhez és a nyárhoz) tartozó típusok is kaphatók.

Fontos emellett még a színvonalas kiszolgálás, amit megfelelő szakmai tudás segít a háttérből.


Vissza a hírekhez!